Balotelli gjorde sitt första mål i Liverpool-tröjan i Champions League-matchen mot Ludogorets.
Balotelli gjorde sitt första mål i Liverpool-tröjan i Champions League-matchen mot Ludogorets. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images

60 hundar brann inne – nu skänker Balotelli femsiffrigt belopp

Mario Balotelli är inte bara en bra fotbollsspelare – han är även en stor djurvän. Enligt brittiska uppgifter ska han nu ha skänkt pengar till ett hundpensionat som brann ner förra veckan.


Förra veckan brann hundpensionatet Cheshire Dogs ner i Manchester. Personalen hann rädda 150 hundar men 60 miste sina liv. För att hjälpa hundhemmet, som måste hitta familjer till de 150 hundarna, har tidningen Manchester Evening News dragit igång en pengainsamling som i skrivande stund har fått ihop nio miljoner kronor. 

En stor del av summan – ett femsiffrigt belopp i pund – ska enligt Liverpool Echo ha kommit från en anonym donator. En anonym donator som tros vara Mario Balotelli.

"Låter rimligt att det är han"

– Mario har själv en hund, men den var i karantän i Italien, så han brukade komma hit och ta ut hundarna på promenader. Ännu kan vi inte bekräfta att det faktiskt är han som donerat, men han är känd som en stor hundälskare så det låter rimligt, säger en talesperson för hundpensionatet till Liverpool Echo

Med tanke på att Balotelli äger grisar och hunden Lucky samt att han på eget initiativ tog promenader med hundar på hemmet för några år sedan verkar inte donationen var helt otänkbar. 


LÄS MER: 
Mario Balotelli har köpt en ny "supergris"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Balotelli missförstådd?
Tack för din röst!