Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liverpool-supportern fick ångra sitt löfte: Att äta sin egen avföring

- 11/02/2015, 09:39
Den modige supportern på twitter.
1 av 4

Den modige supportern på twitter.

TT Bild/Twitter

Kanske vart det precis detta Balotelli behövde som motivation.
2 av 4

Kanske vart det precis detta Balotelli behövde som motivation.

Twitter

Lossnar det nu, Balo?
3 av 4

Lossnar det nu, Balo?

Jon Super/TT Bild

Det stod 2–2 efter Tottenham-mål av Dembelé och Kane.
4 av 4

Det stod 2–2 efter Tottenham-mål av Dembelé och Kane.

Jon Super/TT Bild

Han var bombsäker på att Balotelli inte skulle avgöra mot Tottenham. Det skulle han inte varit.

Mario Balotelli kom till Liverpool inför den här säsongen, men sedan målen i ligan uteblivit har han spelat sig ur startelvan. 

Under tisdagen gjorde han däremot sitt efterlängtade första ligamål för klubben, när han avgjorde hemmamatchen mot Tottenham genom att stöta dit 3–2-målet. Till en Liverpool-supporters stora förtret. 

Han är från Dublin och kallar sig själv Ross, och han var likt många andra skeptisk till beslutet att byta in Balotelli i jakten på det vinnande målet i matchen mot Tottenham. 

Han var faktiskt så säker på att det var ett dåligt beslut att han tweetade detta:

När Balotelli satte dit 3–2-målet började retweetsen att rulla igång och den har nu blivit retweetat över 9 000 gånger. Det var först då han insåg vilken tabbe han hade gjort.

När matchen var slut och det stod klart att Balotelli hade satt dit det matchavgörande målet var internet på honom att fullfölja sitt löfte. Ett löfte han inte hade en tanke på att hålla. 

Man kan tänka sig att han passar sig nästa gång han ska twittra något liknande, eller är det kanske en vinnande jinx-taktik? Det har inte sett så bra ut för Balotelli innan detta.

Bildkälla: TT Bild

Kommer det att lossna nu för Balotelli?