Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"De borde skämmas"

Sport | 12/10/2008 17:17

Englandskaptenen Rio Ferdinand ogillar fansens beteende mot Ashley Cole.

England körde fullkomlingen över Kazakstan efter en usel start. Slutresultatet skrevs till 5-1. Segern var odiskutabel. Men eftersnacket handlade mer om fansens hånfulla attacker mot Ashley Cole än Englands dominans i grupp sex.

Vid ställningen 2-0 till engelsmännen valde Ashley Cole, något nonchalant, att slå en hemåtpass till målvakten David James. Men det gick inte som han hade planerat och den Kazakiske anfallaren Zhambyl Kukeev hann ikapp bollen och kunde recucera. Det var startskottet hånattackerna som varade i nästan en halvtimme.

Direkt efter matchen gav den engelske lagkaptenen Rio Ferdinand sitt stöd till lagkamraten.

– Man blir besviken när en spelare gör ett misstag, men då ska man stötta och få tillbaka spelaren in till matchen igen, säger Ferdinand till The Sun.

De hånfulla busvisslingarna och buropen gjorde många i landslaget besvikna. Det är inte rätt sätt att bete sig tycker Ferdinand.

– De som deltog (i hånattacken) borde skämmas.

Även Chelseapolaren Frank Lampard visade sitt missnöje.

- Jag blev besviken när jag hörde att publiken buade åt Ashley och man tycker aldrig om att höra sånt. För mig är han världens bästa vänsterback och allt han gjorde var ett misstag, säger Lampard.

Se Ashley Coles nonchalanta bakåtpass

Skrivet av: