Lördag 18 Sep
Stockholm

Lånerykten gör Beckhams tränare arg

Men i Milanlägret är det muntra miner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Milans VD Adriano Galliani bekräftar nu att klubben kommer att låna David Beckham.

– Han kommer att stanna här i Milan på lån i några månader, vi håller på att diskutera den biten med hans agent. Han kommer att vara inskriven hos oss i några månader och sedan åker han igen. Beckham har valt Milan, säger Adriano Galliani till Milans hemsida.

Nyheten upprör Bruce Arena, Beckhams tränare i LA Galaxy.

– På ytan låter det som ett udda förslag. Jag kan inte se hur det skulle gynna MLS eller Galaxy. Jag vet inte om det ligger någon sanning bakom ryktet, säger Arena till The Sun.

Under tiden skrattar Adriano Galliani hela vägen till banken, allt medan han skakar på sitt flintskalliga huvud åt dem som raljerar över att Milan bara samlar före detta storstjärnor på hög.

– Vårt lag är och förblir extremt konkurrenskraftig som det är, men Beckham tillför något annorlunda och spännande. Det är ingen tillfällighet att 65 000 personer går och tittar på Milan-Sampdoria. Om 65 000 går till stadion betyder det att Milan har ett projekt som folk gillar. Jag respekterar de 65 000, och Beckham kommer att medföra ytterliggare en supporter snarare än en mindre, säger Galliani till Milans hemsida.

Även Milantränaren Carlo Ancelotti ser fram emot David Beckham på Milans mittfält.

– För mig skulle det vara ett nöje, Beckham är en seriös idrottsman, väldigt professionell. Blir han tillgänglig i fyra månader för oss skulle vi vara väldigt nöjda, säger Ancelotti till Milans hemsida.

Paret Beckham intervjuas av Ali G:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela