Tisdag 21 Sep
Stockholm

Mourinho vill bli mer sympatisk

"Vi måste respektera motståndarna, de kan spela och har jättebra spelare".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I eftermiddag spelar Inter mot Atalanta hemma på Guiseppe Meazza. Som synes i citatet ovan tonar José Mourinho ner sin vanliga kaxighet betänkligt inför matchen. Han säger till och med att han "försöker bli mer sympatisk".

– Det kommer att bli en svår match. Det är möjligt att Inter kommer att ha mer bollinnehav och fler målchanser, men vi måste också försvara oss väl för Genoa vet hur de ska utnyttja varje möjlighet.

I veckan har det påståtts att Mourinho ringer sin brasilianske anfallare Adriano i tid och otid för att kotrollera att han inte har något fuffens för sig. En anklagelse som den portugisiske tränaren värjer sig emot.

– Inte kontrollera, utan uppfostra – spelare är som söner. Tränaren gör lite av varje. Det gäller att ta sig in i huvudet på spelarna, in i deras personlighet, att lära känna dem är en del av vårt arbete. Med Adriano finns en ömsesidig respekt, han jobbar på bra efter en tuff säsong, men jag vill ännu mer, säger José Mourinho enligt La Gazzetta dello Sport.

José Mourinho säger att glädjer sig över att Beckham är på väg till Milan eftersom han "är en väluppfostrad och lugn kille", men att han inte funderar så mycket på saken.

– Jag tänker bara på Milan två gånger om året, eller möjligen tre eller fyra om vi möts i cupen, säger portugisen till La Gazzetta dello Sport.

Inter-Genoa visas på Canal Plus Sport2 15.00.

Engelsk Mourinhoparodi:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela