Stockholm

Målrikt när Madrid-lagen spelade

Kvällsmatcherna i La Liga bjöd på stor underhållning.


Läs mer

Fotboll handlar oftast om mål. Och vi fick hela tretton mål när de båda Madrid-lagen Real och Atlético spelade sina kvällsmatcher.

Först ut var lillebror Atlético som efter att ha legat under med 2-4 mot Villareal på bortaplan inledde en magisk comeback som till slut resulterade i varsin poäng för de båda klubbarna. Simaó blev stor hjälte med två mål i matchen.

Sedan intog Real scenen hemma mot Athletic Bilbao. Efter att Wesley Sneijder och Gonzalo Higuain gett den kungliga klubben 2-0 ledning efter 29 minuter tappade Real allt. Bilbao tog sig tillbaka genom mål av Joseba Etxeberra och Andoni Iraola men till slut kunde ändå Real springa iväg med segern efter ännu ett mål från Higuain.

I och med segern går Real Madrid upp på tredje plats på samma poäng som Barcelona (19) som i lördags körde över stackars Almeria efter ett hat-trick av Samuel Eto'o. Atlético blir kvar på tionde plats nio poäng bakom ärkerivalerna.

Leder gör Valencia som efter en poäng borta mot Recreativo Huelva fortfarande inte förlorat i årets upplaga av Primera Division.

Se hela tabellen här.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.