Måldrama för Arsenal och Spurs

Lennon gjorde 4-4 för Tottenham på sista övertidsminuten.

Silvestre var riktigt het mot Tottenham. Efter Tottenhams ledningsmål i 13:e minuten av David Bentley pressade Arsenal riktigt hårt, vilket resulterade i att Silvestre nådde högst på en hörna och nickade in målet. 1-1 stod det på tavlan innan halvtid.

Arsenals målfest började dock på riktigt i andra halvlek. Då Gallas i 47:e minuten vann en luftduell mot Corluka och nickade in bollen invid närmaste stolpen, efter inspel av van Persie. Samme van Persie slog senare i 64:e minuten en perfekt djupledsboll till Nasri, som fri med målvakten, chippade bollen över honom. Den räckte dock inte ända fram, vilket gjorde att Arsenals Adebayor från nära håll kunde sparka in 3-1-målet.

Tottenham gav svar på tal. I 67:e minuten lämnade Arsenals Almunia en retur rakt ut efter skott från Huddlestone. Då satte Bent returen, och Tottenham hade kvitterat till 3-2. En minut senare, kunde kvällens huvudperson, van Persie få kröna sin insats med ett eget mål. Spurs tappade bollen vid egen planhalva, och Adebayor hittade van Persie till höger i boxen. Med fel fot kunde han dundra in 4-2 till Arsenal.

Det var inte slut där. Jermaine Jenas tog vara på Arsenals slarv på bästa sätt och kunde skruva in bollen i 89:e minuten. Och Spurs stod för en makalös återhämtning. I 94:e minuten, som också var sista tilläggsminuten, gjorde Lennon mål för Tottenham efter att Modric träffat stolpen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.