Jätteskräll av Brann mot La Coruna

Norska ligaåttan Brann stod för kvällens största skräll i Uefacupspelet. (TT)

Kalmar i all ära, men norska ligaåttan Brann stod för torsdagens jätteskräll i Uefacupspelet. Brann knockade spanska stjärnlaget La Coruna, som besegrade Real Madrid nyligen, med 2-0 (2-0) på hemmaplan. Isländske försvararen Ólafur Örn Bjarnason gav hemmalaget ledningen på straff efter 21 minuter. Kort därefter prickade Jan Gunnar Solli in 2-0 och fullbordade sensationen.

Brann hade mycket bättre rytm i sitt spel än vad vi hade. Vi hade inte tillräckligt bra inställning i den här matchen och gav dem utrymme. Brann hade både kunnat göra ett och två mål till, sade La Coruna-tränaren Miguel Angel Lotina.

Brann-tränaren Mons Ivar Mjelde var en nöjd man efter bragdinsatsen.

Vi lyckades bra med det vi hade bestämt oss för och i vissa perioder förde vi matchen. Jag hade föreställt mig att vi kunde slå Deportivo med mer än ett mål, men jag hade aldrig trott att jag skulle stå här efter 2-0 och vara lite besviken.