Modellens rumpdans – en fotbollssnackis

Maria José Lopez tar tittarna med storm.


Fotbollsprogrammet Controcampo i italiensk teve är hyperpopulärt och drar miljontals tittare.

Serie A är programmets fokus men det är inte direkt diskussionerna om fotboll som lockade italienarna till teve-sofforna i förra veckan.

I direktsändning dyker nämligen supermodellen Maria José Lopez upp i djup urringning, höga klackar och kort kjol.

Det tittarna får bevittna är något som liknar en sydamerikansk lap dance och samtliga i publiken samt fotbollstyckare sitter och gapar samtidigt som de följer Maria Josés dans över golvet till de höga tonerna av salsa.

Förre fotbollsstjärnan Paulo Di Canio är en av experterna på plats i studion – och inte heller han sluta att kolla in den förtjusande varelsen.

Maria José Lopez rumprörelser och dans är den största samtalsämnet i fotbollstokiga Italien just nu.

Notabelt är att premiärministern Silvio Berlusconi är enligt rapporter noggrann med att inte förlora den fotbollsintresserade teve-publiken och fotbollsprogrammet Controcampo är ett program i kanalen Rete4 som ägs av Mediaset.

Mediaset ägs av premiärministern.

Supermodellen är gift med den chilenska fotbollsstjärnan, tillika Zlatan Ibrahimovic förra lagkamrat, Luis Jimenez (nu utlånad till West Ham från Inter).

I slutet av förra året hamnade Jimenez och en annan fotbollsstjärna i bråk på en nattklubb i Santiago.

Mauricio Pinilla (Vasco da Gama) skulle enligt en chilensk tidning ha tillbringat en natt med Jimenez fru, Maria José Lopez.

Detta var i slutet av 2007 när när Jimenez bortrest för landslagsläger på Jamaica.

Jimenez ska på nattklubben ha attackerat Pinilla och med knytnävslag samt en trasig gitarr orsakat sådana skador att han fått uppsöka sjukhus på grund av nacksmärtor och sårskador i huvudet.

Pinilla anmälde senare Jimenez för misshandeln.

Se den utmanande dansen från Maria José Lopez här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!