Kan Harry Houdini knäcka Liverpool?

Tottenham har vind i seglen efter den oförglömliga comebacken mot Arsenal.


Harry Rednapp har gjort vad Juande Ramos totalt misslyckades med - att vinna matcher. Efter två matcher som ansvarig har han vänt krislaget Tottenham till en klubb som bubblar av självförtroende. I kväll står de som värd för Liverpool som ännu inte förlorat.

–Vinsten mot Chelsea visar hur starka Liverpool är för tillfället, men vi spelar också bra, har bra självförtroende och ser fram emot mötet, säger utbrytarkungen Harry Houdini som han numera kallas.

Mot Arsenal i onsdags stod Tottenham för årets vändning när de på övertid med två snygga mål fixade oavgjort mot rivalerna från norra London. Den pinnen kan ha vänt säsongen menar Redknapp.

– Att komma tillbaka mot Arsenal var som att fly ur ett eldhav, det kändes som en vinst.

– Alla var glada efter den matchen, grabbarna har varit toppen och vad som imponerade på mig mest var lagkänslan efter matchen i onsdags, även hos dem som inte spelade.

I eftermiddag ställs "Spurs" inte bara mot Liverpool utan även sin gamla lagkapten och hjälte Robbie Keane. Keane som lämnade London-klubben inför säsongen har lovat att inte fira om han gör mål på White Hart Lane.

– Jag ser fram emot att vara tillbaka, jag spelade för klubben i sex år och alla var helt otroliga mot mig, fansen, ledningen och spelarna. Men jag kommer dit som en Liverpool-spelare och vill ha tre poäng, det är så fotbollen fungerar nuförtiden.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.