Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kan Harry Houdini knäcka Liverpool?

Sport | 01/11/2008 10:42

Tottenham har vind i seglen efter den oförglömliga comebacken mot Arsenal.

Harry Rednapp har gjort vad Juande Ramos totalt misslyckades med - att vinna matcher. Efter två matcher som ansvarig har han vänt krislaget Tottenham till en klubb som bubblar av självförtroende. I kväll står de som värd för Liverpool som ännu inte förlorat.

–Vinsten mot Chelsea visar hur starka Liverpool är för tillfället, men vi spelar också bra, har bra självförtroende och ser fram emot mötet, säger utbrytarkungen Harry Houdini som han numera kallas.

Mot Arsenal i onsdags stod Tottenham för årets vändning när de på övertid med två snygga mål fixade oavgjort mot rivalerna från norra London. Den pinnen kan ha vänt säsongen menar Redknapp.

– Att komma tillbaka mot Arsenal var som att fly ur ett eldhav, det kändes som en vinst.

– Alla var glada efter den matchen, grabbarna har varit toppen och vad som imponerade på mig mest var lagkänslan efter matchen i onsdags, även hos dem som inte spelade.

I eftermiddag ställs "Spurs" inte bara mot Liverpool utan även sin gamla lagkapten och hjälte Robbie Keane. Keane som lämnade London-klubben inför säsongen har lovat att inte fira om han gör mål på White Hart Lane.

– Jag ser fram emot att vara tillbaka, jag spelade för klubben i sex år och alla var helt otroliga mot mig, fansen, ledningen och spelarna. Men jag kommer dit som en Liverpool-spelare och vill ha tre poäng, det är så fotbollen fungerar nuförtiden.

Skrivet av: