"Det vilar en förbannelse över Zlatan"

Italienska fotbollsexperter om "Ibras" återkomst.


Inter mot Barcelona på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic mot sin förra klubb.

Räkna med att han kommer få ett mottagande han sent kommer att glömma.

Nyheter24 har varit kontakt med två italienska fotbollsjournalister gällande Zlatans tillfälliga återkomst till Italien.

Pietro Guadagno Corriere dello Sport följer dagligen Inter och han tror att supporterklubben kommer att lägga kraft på diverse budskap riktade mot Zlatan – under kvällens match.

– Räkna med en rad banderoller med olika budskap. Han kommer få höra en del burop när han har bollen också även fast jag tror att de flesta kommer ignorera honom. Exakt vilka ord som kommer finnas på banderollerna vet jag inte men det kan mycket väl relateras till de gester han riktade mot fansen i segermatchen mot Lazio förra säsongen, säger han till Nyheter24.

Även Stefano Scacchi på tidningen Tuttosport är inne på samma sak:

– Det är svårt att säga exakt vad Zlatan kommer få för mottagande. Men hans flytt har inneburit en vild debatt bland fansen. Vissa kommer att busvissla åt honom och vissa kommer att strunta i honom. Fram till att Champions Leauge lottades har fansen mestadels ignorerat honom. Men känslorna för honom är minst sagt kontroversiella, det finns ilska medan vissa även minns honom som den spelare som ordnade titlar åt Inter, säger Stefano innan han fortsätter.

Men en del fans vill Zlatan illa, det är det inget snack om, enligt Scacchi.

– En del fans vill att han ska misslyckas i Barcelona. Från en del supportrar vilar det nu en förbannelse över Zlatan, säger Scacchi till Nyheter24.

Avspark, 20.45, Viasat Fotboll, Inter-Barcelona.

Fotnot: Ni kanske minns när Zlatan tystade sina egna fans mot Lazio förra säsongen.

"Ibra" var kritserad för att flyttrykten hade dykt upp.

Se klippet här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!