Arsenal illa ute mot Standard Liege

Svettig kväll för vikarierande målisen.

Han kunde fått en roligare start i Champions League, unge nödlösningen Vito Mannone i Arsenals mål. Det dröjde inte länge innan den 21-årige vikarierande målisen släppte in en till synes inte helt ottagbar boll.

Straffen Standard Liege fick senare kunde han dock inte göra mycket åt. Det stod 2-0 till Standard Liege efter bara fem minuter och Arsenal var chockat. Men innan halvleken var över hann dansken Nicklas Bendtner reducera för Londonlaget.

Först i 78 minuten var normaliteten så gott som återstålld då Thomas Vermaelen kvitterade och tre minuter senare gav den kroatiske brassen Eduardo Arsenal ledningen. Och Vito Mannone lär tacka Eduardo efteråt, då han slipper jobbiga rubriker i torsdagens tidningar. Ledningen stod sig och Arsenal åker hem med tre poäng.