VM-kvalet inte i fara för Zlatan

"Hoppas inte det."


Zlatan Ibrahimovic succé i Barcelona verkar inte ha något slut och i går gjorde han mål för fjärde ligamatchen i rad - vilket inget annat nyförvärv i Barca lyckats med.

Det historiska rekordet fick ett mindre trevligt efterspel när Zlatan, några minuter in i andra halvlek, stukade fotleden efter att ha landat snett.

Ibrahimovic linkade runt på planen i ett försök att spela vidare men det var inte möjligt och han byttes ut några minuter senare.

Enligt de första rapporterna från Spanien och Santander ska det inte handla om en allvarlig stukning.

Efter matchen lugnade Zlatan de svenska fansen som hoppas att supersvensken ska vara redo när det vankas ödesmatch mot Danmark i VM-kvalet den 10 oktober.

– Jag stukade foten där i andra, men jag tror det är lugnt. Jag hoppas inte det. Nä, det tror jag inte, svarar Zlatan på frågan om VM-kvalet är i fara, enligt Expressen.

Tränaren Pep Guardiola säger följande om Zlatans skada och insats i går, till spanska As:

Vi får se om han är spelklar till Málaga eller Champions League-matchen (mot Dynamo Kiev nästa tisdag). Han har några fina nummer som är bra för hans självförtroende. Vi hoppas att han bit för bit blir ännu bättre och mer delaktig i spelet.

Zlatan kan bli borta från spel i två veckor vilket innebär att han är spelklar fyra dagar innan VM-kvalmatchen borta mot Danmark.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!