Dunne gjorde mål mot sitt gamla gäng

City fick bara 1-1 mot Aston Villa.

Aston Villas Richard Dunne lämnade kaptensjobbet i Manchester City inför den här säsongen efter nio år klubben. City hade värvat ena efter den andra försvarsstjärnan och det fanns inte längre plats för självmålsspecialisten Dunne i truppen.

I dag ställdes Dunne mot sitt gamla gäng på Villa Park och det dröjde inte länge innan han fick sin revansch. Redan efter 15 minuter nickade han in 1-0. Men det blev inget firande.

– Jag har ingen målgest, när jag gör mål kommer det alltid som en överraskning. Det känns som att spelare ofta gör mål mot sina gamla klubbar. Det gav oss en bra start på matchen men tyvärr kunde vi inte fortsätta att spela bra, säger Dunne som fick se City ta över spelet efter hans ledningsmål.

Men det dröjde ända till den 67:e minuten innan City kunde kvittera. Och som så ofta förr den här säsongen var det walesaren Craig Bellamy som var i farten. En passning från Adebayor hittade fram och Bellamy var skoningslös och sköt upp bollen i nättaket.

Målet firade han med att springa som en besatt och samtidigt sätta pekfingret över munnen för att på så sätt "tysta" hemmapubliken.

City ligger för närvarande fyra i Premier League. Villa parkerar på sjunde plats.