Inga sms till fruarna - Capellos nya förbud

Englands förbundskapten sätter stjärnorna på plats.


Fotbollsfruarna Alex Curran, Victoria Beckham och Cheryl Cole får klara sig utan mängder av sms och telefonsamtal från sina män tillika fotbollstjärnor när de är ute på framtida uppdrag med landslaget.

Tidigare i höst gick den engelske förbundskaptenen Fabio Capello ut med uppgifterna att spelarfruarna inte kommer att få träffa sina män allt för ofta- under världsmästerkapet i Sydafrika nästa sommar.

Capello har även förbjudit så kallade flipflop-tofflor under landslagssamlingarna och efter en incident under VM-kvaluppladningen inför Ukrainamatchen får nu inte spelarna skicka sms eller ringa till sina fruar utan tillåtelse, skriver News Of The World.

Under en middag på spelarhotellet i Ukraina ska Capello blivit så förbannad - när han upptäckte att en spelare satt och skickade sms - att han kastade en serveringstallrik i väggen.

Förbundskaptenens utbrott inför Steven Gerrard, Ashley Cole och de andra har blivit en snackis i England.

Under ett efterföljande krismöte berättade han om den disciplin som ska gälla i fortsättningen.

Alla mobiltelefoner ska stängas av när spelarna är samlade för middag, möte eller dylikt.

Dessutom ska det engelska landslaget lämna möten och middagstillfällen i grupp, inte en och en.

En agent till en av spelarna, som vill vara anonym berättar:

– Det var verkligen en chock för spelarna att se honom så upprörd över en sådan grej. Han skrek åt spelarna samtidgt som han kastade den där serveringstallriken rakt över lokalen.

Capello har även förbjudit hög musik i omklädningsrummet innan match - spelarna får dock lyssna på musik via sina iPods.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!