Hela England skrattar åt Svennis

- 03/11/2009, 14:18 -

Svensken stjärna i ny reklamfilm.

Hela England skrattar åt Sven-Göran Eriksson. Och det är inte för att han är sportchef för ett underpresterande lag i division fyra. Nej, Svennis gör skam av fördomen om den stela svensken i en ny reklamfilm för näsdukar.

Tillsammans med ett gäng andra stjärnor av varierande dignitet, bland andra världssamvetet Bob Geldoff, har Sven-Göran Eriksson ställt upp för företaget i en reklamfilm som spänner över alla känslolägen.

Sven-Göran Eriksson själv bollar med en näsduk. När han klackar den i en papperskorg blir han överlycklig och går ner på knä. Att han blir påkommen av en förbryllad spelare bekommer honom inte.

Kolla hur inspelningen gick till här.

<preform><object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MVvCWI6OqG0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MVvCWI6OqG0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object></preform>

Skrivet av: