United vaknade sent

Knäckte storlaget direkt efter paus.

United var nära att åka på pisk hemma mot CSKA Moskva men de vända matchen i den andra halvlek och fick med sig ett kryss - via 3-3

Manchester United är visserligen ett skadeskjutet lag i skrivande stund (Vidic, Ferdinand, Ronney på bänken) men det engelska storlaget ska ändå kunna rubba CSKA Moskva hemma på Old Trafford.

Det såg länge ut som att det inte skulle bli så.

Dzagoec sköt 1-0 över axeln på Edwin van der Sar efter en kontring - och passivt försvarsspel innan Michael Owen som sumpat ett par lägen dessförinnan - kvitterade till 1-1.

Svaret från ryssarna lät inte vänta på sig och Krasic rundade snyggt van der Sar - innan han sköt in 2-1 efter en fin prestation.

Direkt efter paus stötte Berezutski in 3-1 efter att United påvisat undermåligt försvarsspel.

Veteranen Paul Scholes, ja han inledde kvitteringsjakten till 2-3 via mål på nick med fem minuter kvar.

Detta innan Valencia gjort 3-3 på övertid efter att bollen gått in via en Moskvaspelare - i en händelserik match på Old Trafford.