Fullsatt i Reals sjukstuga

De la Red, Pepe, Robben, Van Nistelrooy, Sergio Ramos och Diarrà är skadade.


När Mahmadou Diarra drog på sig en skada i matchen mot Almera blev maliern den sjätte skadade Real madrid-spelaren. Diarra väntas bli borta i två-tre veckor.

Backarna Sergio Ramos och Pepe är småskadade och missar Reals returmöte i cupen mot Real Union. Dessutom befinner sig Ruud van Nistelrroy hos doktor Steadman i USA för att undersöka om han måste operera högerknät. Innan det är bestämt om det blir någon operation är det omöjligt att säga när holländraren kan vara tillbaka i spel.

Hans landsman Arjen Robben blir borta i resten av 2008. Det enda ljuset i skademörkret är att Ruben de la Red är tillbaka i full träning, skriver Marca..

Skrivet av:

Senaste nytt

Norges galna premiärkross: 43–11

United illa ute i CL – efter nytt poängtapp

2 timmar sedan
Manchester United lever farligt i Champions Leagues gruppspel. Den engelska storklubben tappade en tvåmålsledning borta mot Galatasaray. Efter 3–3 är ett avancemang nu allt längre bort.

Hagström covid-sjuk – missar Gällivare

3 timmar sedan
Skidstjärnorna Jonna Sundling, Linn Svahn, Frida Karlsson och William Poromaa har sedan tidigare testats positivt för covid-19.

Stjärnan missar Häckenmatchen

idag 18:24
Bayer Leverkusen-stjärnan Florian Wirtz missar Europa League-matchen mot Häcken på torsdagskvällen.

Klart: Sverige utslaget i OS-kampen

idag 18:06
Sverige är utslaget i kampen om att få vinter-OS och Paralympics 2030. Internationella olympiska kommittén (IOK) valde att gå vidare med Frankrike.

Fotbollsproffs och lagkompisar: Här är kärleksparen i handbollslandslaget

idag 17:34
En är fotbollsproffs, en är tränare och en tredje är lagkompisens bror. Här är kärleksparen i det svenska handbollslandslaget.