Källström bänkas mot Bayern

Slaget om gruppsegern är igång.


I kväll möter Frankrikes stolthet Tysklands. Det handlar om L'Olympique Lynnais mot Bayern München, och trots att klubbarna redan är klara för avancemang kan ni nog ändå räkna med ett tuff match. Det handlar om prestige och, kanske det viktigaste - gruppsegern. Den första matchen mellan dessa lag slutade 1-1 efter bland annat ett självmål och ett drömmål.

Hemmalaget Lyon kommer till matchen utan brassarna Juninho och Cris som är avstängda. Dessutom är Pjanic, Réveillére, Clerc, Bodmer och Piquionne skadade och är därmed borta. Det ger säkerligen tränaren Claude Puel väldigt mycket att tänka på, som dock är säker på en sak: Kim Källström kommer att börja från bänken. Men med alla skador som finns i klubben kan svensken komma att hoppa in under matchen.

Skadeläget i det tyska laget är inte särskilt mycket bättre. Bayern kommer till matchen utan Lucio, Zé Roberto, Lell, Podolski och Sagnol. Spelare som mycket väl kan komma att saknas. Bayerns Münchens senaste Champions League-match slutade med en förkrossande 3-0-seger mot rumänska Steaua Bukarest och laget ligger för närvarande på en andraplats i den tyska ligan.

Båda lagen har skrapat ihop elva poäng. Nu kommer sista chansen att dra ifrån och knipa förstaplatsen.

Bekräftade startelvor:

Lyon:

Hugo Lloris - Gassama, Mensah, Boumsong, Grosso - Makoun, Toulalan, Govou, Ederson, Mounier - Benzema

Bayern München:

Rensing - Oddo, Demichellis, Van Buyten, Lahm - Schweinsteiger, Van Bommel, Borowski, Ribéry - Toni, Klose

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!