Från Degerfors till Premier League

"Det är skitmånga som hört av sig".


Att gå från bänken i division 1 till Premier league? Ja, det kan bli verklighet för Degerforsanfallaren Mario Simunovic, 19.

I ett provspel med Doncaster har flera klubbar fått upp ögonen för Simunovic.

Succé i provspel

– Efter matchen i Doncaster (då Mario spelade fram till fyra av målen i 5–1-segern mot Mansfield) har det varit mycket som hänt. Det är skitmånga klubbar som hört av sig, bland annat har Birmingham i Premier league tagit kontakt med min agent, säger Simunovic till Karlskoga-Kuriren.

– Jag vet faktiskt inte mer än så. De hade ringt min agent här i England, och de hade sagt att de hade hört att det gick bra för mig i Doncaster, och sen hade de sett en youtube-video med mig också.

Ska tränas av ”Svennis”

Även Doncaster och Sheffield United i Championshop samt Sven-Göran Erikssons Notts County i League two har visat intresse för svensken. Just nu befinner han sig i Nottingham är han under helgen har haft ett möta med ”Svennis” och Tord Grip.

– Jag var och tittade på en match i går (läs: i lördags), och det var en del supportrar som kände igen mig och kom fram och sa att de ville se mig i klubben. Det var riktigt coolt, berättar han för Karlskoga-Kuriren.

– Efter matchen hade jag ett möte med Sven och Tord, där de berättade om sitt intresse. Jag ska träna med dem nu i veckan, och sen ska jag nog spela i en testmatch i nästa vecka.

Fotbollssverige.se

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!