Inför Tottenham - Liverpool

Vinden har vänt för Spurs. Kan de chocka Liverpool?


I kväll är det Carling Cup som gäller i England och det är två formstarka lag som ställs mot varandra. Harry Redknapp har i stort sett hela truppen tillgänglig, bortsett från den unge mexikanen Giovani dos Santos och Ledly King som är skadade. Även den avstängde Benoit Assou-Ekotto missar matchen. Tottenham har efter en bedrövlig ligainledning jobbat upp sig rejält och ligger för närvarande på en 16: e plats. Senast i ligan slog man förvånandsvärt Manchester City med 2-1 på bortaplan och man kan verkligen säga att vinden har vänt för Spurs. Frågan är om det räcker till att chocka Liverpool - igen.

För senast dessa lag ställdes mot varandra, för tretton dagar sedan, fick Liverpool inkassera sin hittills enda förlust. Nu återvänder alltså det rödklädda laget till White Hart Lane för att utkräva revansch. Deras senaste ligamatch slutade med en komfortabel 3-0 seger över Jonas Olssons West Bromwich Albion och laget ser riktigt starkt ut. Spelare som missar matchen är holländaren Dirk Kuyt, Xabi Alonso och Jamie Carragher som vilas samt Martin Skrtel som dras med en skada.

Förväntningarna är höga och det återstår att se om den positiva trenden fortsätter för Tottenham.

Båda lagen förväntas ställa upp med mindre namnkunnig spelare men vi kan få se Liverpools skyttekung Fernando Torres, matchas ett par minuter.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!