Tottis nya mästarverk - hattrick på 28 minuter

Romakaptenen visar var skåpet ska stå.

Han har varit skadad och bara hunnit spela åtta av tretton matcher i Serie A den här säsongen.

Men efter sitt hattrick i comebacken hemma mot Bari toppar Francesco Totti ändå skytteligan med nio mål.

Mot Bari dröjde det bara cirka sex minuter, sen hade "Prinsen av Rom" tryckt in sitt första mål för dagen. Vucinic fälldes i straffområdet och Totti sköt enkelt in straffen till höger om målvakten.

Sen fortsatte det på det inslagna spåret. I den 14:e och 28:e minunten utökade han Romas ledning till 3-0 innan Andreolli reducerade för Bari genom sitt självmål.

3-1-segern tar upp Roma till elfte plats. 14 poäng bakom serieledarna Inter.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.