Tottenham vidare till kvartsfinal

Tottenham slog under onsdagskvällen Liverpool med 4-2 i den engelska ligacupen.

Tottenham slog Liverpool i onsdagens match på White Hart Lane.

I den 38:e minuten gav anfallaren Roman Pavlutjenko Tottenham ledningen när han prickade in bollen i mål.

Fraizer Campbell slog sedan in två mål och Liverpool förblev mållöst i den första halvleken. Men strax efter paus reducerade Damien Plessis och gav Liverpool en gnutta hopp. Men sedan gjorde Pavlutjenko sitt andra mål i matchen.

I matchens 68:e minut tog matchen en dramatisk vändning. Olyckligtvis knockades Heurelho Gomes då han försökte förhindra Phillip Degen från att göra mål. Gomes bröt bollen men blev liggandes orörlig då han fick Degens knä i ansiktet.

Läkare kallades in som bar ut målvakten på bår. Matchen slutade 4-2 efter Liverpools andra mål från Sami Hyypiä. Men tyvärr räckte inte poängen till och Liverpool är nu ute ur ligacupen.

Nästa artikel
Lottat i Ligacupen

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.