- Foto: SCANPIX

Sista chansen nu, Arsenal

Chelseas Didier Drogba sätter press på Arsenal inför Londonderbyt.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Arsenal är redan åtta poäng bakom serieledarna Chelsea efter tretton omgångar.

Återigen har den mediokra inledningen på säsongen med stor sannolikhet kostat klubben alla titelchanser. Och i kväll kan Chelsea sätta den sista spiken i kistan. Det menar Chelseaanfallaren Didier Drogba.

- Det är inte omöjligt att ta igen elva poäng, men mycket svårt och de har helt enkelt inte råd att förlorat, säger Drogba enligt goal.com

Chelsea har å andra sidan inlett säsongen lysande under nye tränaren Carlo Ancelotti. Klubben har redan besegrat rivalerna Liverpool och Manchester United och vill kämpa till sig ett rejält försprång innan klubbens afrikanska spelare försvinner till de afrikanska mästerskapen efter nyår. Klubben räknar med att tappa Didier Drogba, Michael Essien, Salomon Kalou och John Obi Mikel.

- Det kommer att bli en tuff match. Arsenal spelar bra och är ett starkt lag för tillfället. Framför allt släpper de inte in lika många mål längre och det är något som de har förbättrat sedan den förra säsongen.

- Derbyt en den första av många viktiga matcher för oss innan vi åker till de afrikanska mästerskapen och vi behöver egentligen vinna alla dessa, säger han.

 

/
/
/
/