1 av 2
2 av 2

Mourinho utvisad i Inters förlustmatch mot Juventus

Den gamla damen starkast i Derby d’Italia. En otroligt grinig match slutade 2-1 till Juventus.


Supermatchen mellan Juventus och Inter var 20 minuter gammal när hemmalaget tog ledningen genom Felipe Melo efter en rörig situation.

Då brast det för Intertränaren José Mourinho som applåderade domaren hånfullt – vilket resulterade i att portugisen visades upp på läktaren.

Till Mourinhos glädje kvitterade dock bortalaget omgående då kameruanen Samuel Eto’o ostört fick nicka in bollen på ett högerinlägg. Uselt försvarsspel från Juves backar.

Men i den andra havleken var Claudio Marchisio påpassligt framme på en retur och avgjorde tillställningen, 2-1 till Juventus.

Efteråt var Juventusspelarna lyriska. Man hade äntligen lyckats besegra detta omöjliga Inter.

- Segern betyder oerhört mycket för moralen. Vi har slagit ett väldigt stabilt Inter och det har inte alltid varit lätt att vara bakom Inter i tabellen de senaste åren, säger Marchisio till Sky Sports efter en ful, grinig och hetsig match.

Matchen avslutades med ett jättebråk där Melo fick rött kort för att ha dragit armbågen i ansiktet på Mario Balotelli. Alla spelare sprang till situationen som snart urartade.

Efter ett tag tog kalabaliken slut och Juvespelarna kunde börja fira den stora segern.

Inters förlustmatch  innebär att Milan, som tidigare under kvällen besegrade Sampdoria med klara 3-0, nu bara har fyra poäng upp till serieledarna Inter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!