Howard förstörde Defoes afton

Tim Howard blev hjälte när han räddade en straff från Jermain Defoe på stopptid.

Everton klarade 2-2 mot Tottenham hemma på Godison Park. Stor hjälte blev den amerikanske landslagsmålvakten Tim Howard som lyckades med bedriften att rädda en straff på stopptid. Straffskytt? Skyttekungen Jermain Defoe - tolv mål hittills i år.

Straffen kom i den 92:a matchminuten. När domaren blåste av matchen efter 96 minuter fick åskådarna se och höra ett stort glädjevrål från Howard.

Defoe hade tidigare i matchen gjort 1-0 och Michael Dawson ökat på till 2-0. Två hemmamål under de 12 sista minuterna, av inhopparen Louis Saha samt Tim Cahill, räddade tillsammans med Howard en pinne för Everton.

Everton gick förbi Wolverhampton,West Ham och Hull och placerade sig på femtonde plats i Premier League. Tottenham ligger fyra och missade chansen att ta sig förbi Arsenal.