Här sänker han Juventus

Allting stämde när tyskarna hade kniven mot strupen. Bayern München vände 0-1 till 3-1 mot Juventus på bortaplan och är vidare till Champions Leagueslutspelet.

De har kritiserats och sågats hela året.

Men borta mot Juventus visade Bayern München klassen när tyskarna vände 0-1 till 3-1 på Stadio Olimpico.

Segern innebär att Bayern går om just Juventus i grupp A och tar den sista slutspelsplatsen bakom redan klara Bordeaux.

Men det började illa för Louis van Gaals män. Redan i den 19:e minuten gav fransmannen David Trezeguet "Den gamla damen" ledningen.

Tio minuter senare inleddes den stora vändningen. Juves Caceres fäller Ivica Olic i straffområdet och fram stiger målvakten Hans-Jörg Butt och sätter iskallt bollen till höger om Juventusmålvakten Gianluigi Buffon.

Sju minuter in i den andra halvleken var det dags igen. Efter en dålig Bayern-hörna lyfts bollen in i straffområdet igen där Mario Gomez möter med huvudet, Buffon räddar men Olic är iskall på returen. Vändningen var ett faktum.

Juventustränaren Ciro Ferrara både Amauri och Gionvinco - men det var för sent. I den 83:e minuten dödar Mario Gomez matchen. Återigen lämnar Buffon en retur på en hörna och Gomez är påpassligt framme och stöter in bollen från cirka tio centimeter.

På övertid sätter dessutom Tymosjyk 4-1 efter att ha fått ett fritt skottläge från strax utanför straffområdet.

Än mer glädjande för Bayern var att holländaren Arjen Robben är frisk igen och spelade i cirka 20 minuter.

Bayern är alltså vidare till åttondelsfinalen efter en bragdvändning borta mot ett av världens starkaste hemmalag.

Juventus får nu koncentrera sig på Serie A och Europa League.