"Elm dumpas - innan debuten"

Fulham vill inte ha kvar sin chockvärvning. David Elm bjuds ut till andra klubbar.


Fulham siktade på landslagets nye joker Rasmus Elm - men fick istället den äldre brodern David Elm.

Nu kan 25-årige Elm ha gjort sitt i Fulham - innan han ens fått göra debut.

Enligt brittiska Daily Mail ska Fulham storstäda truppen för att sänka lönerna och då får mittfältaren David Elm och högerbacken Fredrik Stoor, 26, leta sig vidare.

Elms agent Patrick Mörk avfärdar Daily Mails uppgifter som rykten.

- Det där känner jag inte till, så det är lite svårt att kommentera. Det är inte helt ovanligt att engelsk media kör en rövare, det är gränsfall om man ska ta det på allvar. Men alla är väl till salu. Får de ett bud på David, som inte spelar något, och det är okej så är det väl klart att de kan sälja, säger Elms agent Patrick Mörk till eurosport.se.

- Vi och Roy (Hodgson) sa att vi ska köra fram till nyår innan vi börjar tänka och värdera situationen eftersom det är ett så stort kliv. Om han hade spelat före dagens datum hade det varit en bonus, säger David Elms agent Patrick Mörk till eurosport.se.

David Elms enda insats i klubben är och kan komma att bli en halvtimme i ligacupen.

- Han gör ett rejält försök och kämpar för att greja det här. Skulle det sig inte lyckas får vi se vad som händer, ambitionen är att stanna kvar i England eller någonstans i Europa. Hans marknadsvärde har ju knappast minskat av att han tillhört en Premier League-trupp.

Fulhamtränaren Roy Hodgson har nu satt upp svenskarna, plus Eddie Johnson, Seol Ki-Hyeon och Toni Kallio, på transferlistan vilket vanligtvis innebär att spelarna kan lämna klubben till låga övergångskostnader.

VM-spelaren Stoor har haft en svår tid i Fulham och är fram till nyår utlånad tilll Derby.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!