Sol flirtar med Sir Alex

Veteranen Sol Campbell har ryktats vara aktuell för Manchester United. ”Det skulle vara en perfekt flytt”, säger försvararen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Manchester United har stora problem med skador, inte minst i backlinjen. På onsdagen har det föreslagits i brittisk press att Sol Campbell, 35, kan komma att skriva på för klubben efter nyår.

- Jag har inte hört något från officiellt håll från Manchester United men det har varit diskussioner och självklart skulle det vara en perfekt flytt för mig, om det händer, säger han till ESPN.

Campbell har förflutet i Arsenal, Tottenham och Portsmouth. Han står utan kontrakt efter att först ha blivit klar för Sven-Göran Erikssons Notts County men sedan rivit kontraktet. Sedan dess har han bland annat tränat med Arsenal för att hålla igång.

- Jag måste helt enkelt vänta och se om ett samtal kommer via rätt kanaler. Självklart skulle jag älska att spela för Manchester United men jag tar inget för givet, jag väntar bara och ser vad som händer.

Det hävdas att United kan komma att värva mittbacken via ett korttidskontrakt, men i första hand skulle man då låta honom komma och träna med klubben.

Frågan är hur kul Arsene Wenger tycker att det är att Sol Campbell flirtar med sir Alex Ferguson och Man United.

/
/
/
/
/