Sol flirtar med Sir Alex

Veteranen Sol Campbell har ryktats vara aktuell för Manchester United. ”Det skulle vara en perfekt flytt”, säger försvararen.


Manchester United har stora problem med skador, inte minst i backlinjen. På onsdagen har det föreslagits i brittisk press att Sol Campbell, 35, kan komma att skriva på för klubben efter nyår.

- Jag har inte hört något från officiellt håll från Manchester United men det har varit diskussioner och självklart skulle det vara en perfekt flytt för mig, om det händer, säger han till ESPN.

Campbell har förflutet i Arsenal, Tottenham och Portsmouth. Han står utan kontrakt efter att först ha blivit klar för Sven-Göran Erikssons Notts County men sedan rivit kontraktet. Sedan dess har han bland annat tränat med Arsenal för att hålla igång.

- Jag måste helt enkelt vänta och se om ett samtal kommer via rätt kanaler. Självklart skulle jag älska att spela för Manchester United men jag tar inget för givet, jag väntar bara och ser vad som händer.

Det hävdas att United kan komma att värva mittbacken via ett korttidskontrakt, men i första hand skulle man då låta honom komma och träna med klubben.

Frågan är hur kul Arsene Wenger tycker att det är att Sol Campbell flirtar med sir Alex Ferguson och Man United.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.