- Foto: Scanpix/AP

Real släpper julskiva – Ronaldo nobbas

I jul säljer Real Madrid en egen skiva. Men Cristiano Ronaldo som i oktober slaktade låten "Amor Mío" då han spelade in en reklamfilm – nobbas den här gången.


Real Madrid är bäst i världen på att sälja souvenirer. För att öka sina intäkter ska man nu sälja en julskiva – inspelad av några av lagets egna spelare.

I skivan som går under namnet "Realvolution" testar Raúl Gonzalez Blanco, Iker Casillas, Sergio Ramos, Guti och Raul Albiol sina sångröster. Men den allra största stjärnan, Cristiano Ronaldo, får inte vara med. Kanske berodde det på hans slakt av kärlekslåten "Amor Mío" i en reklamfilm för portugisiska banken BES.

Skivan presenterades på Santiago Bernabeu där presidenten Florentino Perez, generaldirektören Jorge Valdano och klubbikonen Raúl höll en presskonferens. Både på DVD och CD kommer skivan att släppas i butikerna under den hetsiga julhelgen.

– Med det här projektet har vi försökt att föra samman musik och sport i en hyllning till våra fans. Jag ville att de största spelarna skulle vara med och genom ett bra samarbete fick vi Raúl, säger projektledaren, tillika den förre Real-spelaren, Rafael Alkorta.

Lyssna på Real-spelarnas hitlåt:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!