Roy Keane vägrar ge upp

Sunderlands Roy Keane är inte alls på väg bort.


I veckan föll Sunderland mot Blackburn i Ligacupen och fansen buade ut laget. Sedan dess har det ryktats att Roy Keane ska lämna skutan – men några sådana planer har han inte.

– Ärligt talat, jag har varit med väldigt, väldigt länge inom fotbollen och speciellt sedan jag gick till Sunderland verkar det vara en story varje vecka om vad som helst, säger Keane enligt Sky Sports.

– Var kommer dessa historier ifrån? Jag har ingen aning, det är helt galet. Svaret är självklart nej. Jag är mycket lycklig och ännu lyckligare när vi vinner fotbollsmatcher.

Keanes senaste uttalanden kom sedan man i dag, lördag, besegrat just Blackburn med 2-1 på Ewood Park. Det gav den tidigare Manchester United-mittfältaren lite andrum.

– Dessa historier om att jag inte trivs eller att jag ska säga upp mig är ren nonsens.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.