- Foto: Bildbyrån

Glöm nyförvärv, Mourinho

Jose Mourinho vill förstärka Inters anfall då Samuel Eto'o försvinner till det Afrikanska mästerskapet. Det kan han glömma, hälsar klubbpresidenten Massimo Moratti på torsdagen.


I januari öppnar transferfönstret och Inters portugisiske tränare Jose Mourinho vill värva en anfallare eftersom stjärnan Samuel Eto'o försvinner till Kamerun och det Afrikanska mästerskapet.

Mourinho ska ha nämnt spelare som Palermos Edison Cavani, Lazios Goran Pandev samt den av Bayern München ratade Luca Toni som alternativ. Men tränaren lär bli besviken.

- För tillfället finns det inte en chans att Pandev eller Toni kommer. Vi duger som vi är och får försöka att klara oss med de spelare vi har, säger Massimo Moratti enligt nyhetsbyrån ANSA.

- Mourinho har bett om ett nyförvärv och han vet hur mycket klubben har försökt. För tillfället lär vi inte göra något eftersom spelarköp är mycket viktiga saker och man ska inte påskynda dem.

Med Eto'o borta i januari har Mourinho tre anfallare till sitt förfogande, nämligen Diego Milito, Mario Balotelli och David Suazo. Den inlånade österrikaren Marko Arnautovic verkar inte ingå i hans planer, skriver Reuters på torsdagen. Han väntas återvända till sin holländska klubb Twente Enschede när låneavtalet går ut.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

1 timme sedan

Stark högt upp i Texas

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?