1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix/AP

"Seb" Larsson erbjuds monsterkontrakt

Premier League-klubben Birmingham vill behålla Sebastian Larsson. Därför uppges man nu erbjuda mittfältaren makalösa 490 000 kronor i veckan för att stanna.


Transferfönstret öppnar om mindre än två veckor. Då kan den svenske mittfältaren Sebastian Larsson skriva på för vilken klubb han vill – för att sedan lämna Birmingham som bosmanfall i sommar.

Detta är något som Birmingham vill hejda. Därför har man enligt Fotbollskanalen erbjudit "Seb" en ett nytt, maffigt kontrakt. Om Larsson väljer att stanna uppges 24-åringen få en ny veckolön på 40 000 pund, vilket motsvarar ungefär 490 000 svenska kronor. En summa som skulle femdubbla hans nuvarande lön.

Landslagsmittfältarens agent Per Jonsson vill inte kommentera uppgifterna.

– Jag kan inte kommentera några sådana uppgifter. Vi ska träffa Birminghams nye vd inom kort och sätta oss ner och diskutera det hela, säger Per Jonsson till Fotbollskanalen.

Jonsson kan dock bekräfta att flera klubbar är intresserade av Larsson:

– Det finns även andra intressenter för Sebastian som ju gått väldigt bra på slutet och håller en oerhört hög nivå i England.

Nykomlingarna imponerar i Premier League och ligger för närvarande på sjunde plats. "Seb" är given i startelvan och mycket omtyckt bland "Blues"-fansen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!