Måndag 27 Jun
Stockholm

Gerrard skadad - missar landskamp

Liverpoolstjärnan har varit sliten, gör han en Zlatan?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Liverpools mittfältsstjärna Steven Gerrard missar onsdagens träningslandskamp mot Tyskland på grund av en knäskada. Skadan ådrog han sig, enligt Sky Sports i gårdagens match mot Bolton Wanderers.

- Röntgen i morse bekräftar en skada i en muskel i Gerrards högerknä, och han beräknas vara borta sju till tio dagar, säger Ian Cotton, talesman för Liverpool FC.

Gerrard har blivit uttagen i Capellos 23-mannatrupp mot Tyskland, men kommer nu inte åka med till Berlin. Han kan också vara i riskzonen för att missa ligamatchen mot Fulham, samt eventuellt även Champions League-mötet med Olympique Marseille 26 november, enligt Sky Sports.

Eftersom Liverpoolmanagern Rafael Benitez har pratat om att Gerrard varit sliten, och behövt vila, så spekuleras det i om Gerrards skada verkligen är så värst allvarlig. En betydelselös träningsmatch kanske inte är av högsta prioritet för Liverpools mittfältsdominant. Fråga bara våra egna Zlatan Ibrahimovic och Olof Mellberg, som ju "slipper" spela Sveriges träningslandskamp mot Holland på onsdag, för att fokusera på sina italienska klubblag istället.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.