Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Poppis kille förlängde med City

- 18/12/2009, 21:46 -

Den populäre högerbacken Pablo Zabaleta har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester City. Han är klar med sina engelsklektioner och blir kvar ett bra tag.

På fredagen meddelade Manchester City att högerbacken Pablo Zabaleta förlängt sitt kontrakt med fyra och ett halvt år. Den argentinske landslagsmannen, som var en av Mark Huges första värvningar sommaren 2008, är mycket nöjd.

- Jag är mycket glad över att ha skrivit på eftersom jag är mycket lycklig över att spela för Manchester City och jag älskar att leva här.

24-åringen kom från Espanyol. Hittills har det blivit 50 matcher för klubben, trots viss konkurrens från Micah Richards om högerbacksplatsen. Han klar med sina lektioner i engelska och ser ut att bli kvar i City ett tag.

- Vi spelar inför över 40 000 fans. Det är väldigt annorlunda jämfört med hur det var i Spanien, säger han till klubbens hemsida.