Messi gjorde en Brolinare

Barcelona vann säkert mot Recreativo

Barcelona fortsätter sin mästerliga form, och tog ikväll en stabil seger med 0-2 borta mot Recreativo Huelva.

Barca pressade matchen igenom, och det kändes lite som "ännu en dag på kontoret", på det där näst intill lite dryga sättet Barcelona kan spela ibland.

Härförare var den ofantligt store lille Lionel Messi, som inledde målskyttet i 52:a minuten med en briljant frisparksvariant, som omedelbart förde tankarna till Brolins klassiska frispark i VM-kvartsfinalen mot Rumänien 1994.

Fem minuter före full tid utökade Barcelona ledningen när Seydou Keita sköt in bollen i öppet mål.

Barcelona har nu gjort hela 36 mål på elva omgångar i La Liga.

Eftersom Villareal bara nådde oavgjort borta mot Malaga utökade Barca försprånget i tabelltoppen, och leder nu med tre poäng.