1 av 4
- Foto: Scanpix/AP
2 av 4
- Foto: Scanpix/AP
3 av 4
- Foto: Scanpix/AP
4 av 4
- Foto: Scanpix/AP

Ronaldo: "Jag saknar Manchester United"

Cristiano Ronaldo gör stor succé i sin nya klubb Real Madrid. Men portugisen erkänner att han saknar Manchester United lite.


När Ronaldo i somras skrev på för de spanska giganterna gick hans barndomsdröm i uppfyllelse. Och världens dyraste fotbollsspelare har inte gjort någon besviken i Madrid.

Men portugisen saknar gamla klubben Manchester United, som han tillhörde i sex år. Det erkände superstjärnan efter Fifa world player-galan i Zürich på måndagen.

– Vad folk tycker om mig är deras åsikt, men jag saknar verkligen Manchester lite då jag spelade där i sex år och har lämnat några vänner där, säger Ronaldo enligt brittiska Sky Sports.

Han ångrar dock inte flytten alls:

– Jag fokuserar på Real Madrid och jag trivs väldigt, väldigt bra där.

Antagonisternas sex titlar under 2009 imponerar på Ronaldo, som tänker göra allt för att vinna både La Liga och Champions League den här säsongen.

Barcelona har vunnit allt det här året så de måste vara den bästa klubben för tillfället. Barcelona har en spelidé och spelare som har spelat tillsammans i många år så det är ett fantastiskt lag. Men vi kommer att göra vårt bästa i Real Madrid för att vinna ligan och Champions League.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!