Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Real lockar inte Villa-stjärna

- 22/12/2009, 15:23 -
Pepe missar resten av säsongen.
1 av 3

Pepe missar resten av säsongen.

SCANPIX/AP

2 av 3

Bildbyrån

3 av 3

Bildbyrån

Real Madrid har ryktats vara intresserade av Aston Villas Carlos Cuéllar som ersättare för skadade Pepe. Men Cuéllar är inte det minsta intresserad.

Den spanske försvararen Carlos Cuéllar har varit mycket duktig i Aston Villa, just nu på fjärde plats i Premier League. Och han har tänkt att fortsätta så, trots ett påstått intresse från Real Madrid sedan Pepe gått sönder.

 - Det är en stor ära att sammanlänkas med ett lag av den kalibern. Men jag stannar i Aston Villa, jag har spelat högerback här och tycker bättre om det. Man går framåt, man anfaller. Det är något man inte kan göra som mittback, säger han till El Pais.

Den 28-årige försvararen, som tidigare fungerat som mittback, fortsätter:

- Ingenting kommer att hända. Det här är vägen jag valt, det var ingen som tvingade mig. Min dröm var att spela i en utländsk liga. Var kan man göra det hellre än i Premier League?

Det har ryktats om att Madrid-sonen Cuéllar är aktuell som en lösning fram till sommaren, men han ser onekligen ut att bli kvar i Birmingham-klubben.

Cuéllar spelade tidigare i Numancia och Osasuna innan han gick till Rangers och sedan till Villa 2008.

Mittbacken Pepe slet av korsbandet då hans Real mötte Valencia för en dryg vecka sedan.