1 av 3
- Foto: Bildbyrån
2 av 3
- Foto: Scanpix/AP
3 av 3
- Foto: Scanpix/AP

Zlatan: Ska upprepa succén

Barcelona har vunnit sex titlar under 2009. Zlatan Ibrahimovic tror att man kan gå lika bra nästa år. ”Jag tror att vi kan upprepa det”, säger svensken.


Barcelona har tagit hem sex titlar i år, varav Zlatan Ibrahimovic redan har varit med om tre av dem. Den svenske anfallaren är rätt säker på att succén kommer att fortsätta.

- Innan den här säsongen skulle ingen ha sagt att ett lag kunde vinna allt. Det är någonting otroligt och det skulle vara svårt att tro att det kunde ske innan, men jag tror att vi kan upprepa det, säger Zlatan till den katalanska tidningen El Mundo Deportivo.

- Jag har haft turen att vara här ett halvår och under den tiden varit med att vinna tre titlar. Jag tror inte att man kan göra det bättre på så kort tid.

Senast förra helgen vann man klubblags-VM. Innan dess har det blivit segrar i La Liga, Champions League, den spanska cupen, Supercupen och den spanska Supercupen under 2009.

Zlatan, som innan han ingick i ett byte med Samuel Eto'o spelade för Inter, ska även ha slagit vad med tränaren Pep Guadiola om att göra 40 mål under sitt första år i Barcelona. Hittills har det blivit elva i ligan och ett i Champions League.

Skytteligatoppen i Spanien:

  1 David Villa, Valencia, 12 mål

  2 Zlatan Ibrahimovic, Barcelona, 11 mål

  3 Gonzalo Higuain, Real Madrid, 10 mål

  3 Roberto Soldado, Getafe, 10 mål

  5 Lionel Messi, Barcelona, 9 mål

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!