1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix/AP

Torres försvarar Benitez

Att sparka tränaren Rafael Benitez förändrar ingenting. Det säger Liverpools anfallsstjärna Fernando Torres i dag.


Liverpool har problem i ligan och ligger bara på åttonde plats, dessutom är man inte kvar i Champions League där man kom trea i grupp E, långt efter Fiorentina och Lyon.

Men tränaren Rafael Benitez har ändå spelarnas förtroende, i alla fall hos spanjoren Fernando Torres.

- Att sparka tränaren är ingen lösning. Tränaren spelar inte så vi måste lyssna på honom, försöka jobba med honom, säger anfallaren Torres.

- Vi är det huvudsakliga anledningen, spelarna är de som måste hitta en lösning till problemet. Vi måste spela mycket bättre.

Senast föll Liverpool med 2-0 borta mot Portsmouth och klubbens amerikanska ägare måste spara pengar. Ännu värre kan det bli om man missar Champions League nästa år, de är åtta poäng bakom fjärdeplacerade Aston Villa.

- Det är uppenbart att vi behöver nya spelare. Om vi kan få in kvalitetsspelare så skulle det vara väldigt positivt för oss, men jag tror att situationen är svårare än så eftersom vi förmodligen inte har pengarna till att ta in de bästa spelarna.

- Det är en svår situation men alla toppklubbar runt om i världen går ibland igenom en tråkig situation som Liverpool gör just nu. Liksom alla andra toppklubbar kommer Liverpool att överleva situationen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryska fäktare nobbar OS-kval

2 timmar sedan

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

2 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

idag 14:28
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

idag 13:52
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.