- Foto: SCANPIX/AP

Fabregas koncentrerar sig på skadan

Cesc Fabregas vill inte snacka om ryktena att han kan vara på väg från Arsenal till Barcelona eller Real Madrid. ”Det enda jag oroar mig nu är skadan”, säger mittfältsesset.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

På tisdagen citeras Arsenals mittfältare Cesc Fabregas i den spanska tidningen Marca. Där kommenterar han ryktena som placerar honom i spanska storklubbar som Barcelona och Real Madrid i framtiden.

- Jag trivs och är lycklig i Arsenal och i England och jag har fortfarande mycket att uppnå. Det är allt jag kan säga, jag tänker inte på någonting annat, säger han till Marca.

Den 22-årige mittfältaren, som tillhörde Barcelonas ungdomsakademi innan han gick till Arsenal blott 16 år gammal, fortsätter om det spanska intresset:

- Jag har kommit fram till en sak, att det är bättre att inte prata om de här sakerna. Vet du vad det enda är som oroar mig? Den är skadan. Jag vill återhämta mig från den här lättare muskelskadan så fort som möjligt.

Den spanske landslagsmannen skadade sig på nytt när han gjorde mål mot Aston Villa i söndags, en match som Arsenal vann med 3-0. Det är oklart hur länge han blir borta, när han pratade med Marca väntade han fortfarande på att undersökas ordentligt.

- Jag ville inte riskera något, men jag gillar inte att sitta på bänken och det kändes bra, säger han om inhoppet.

Fabregas kom in efter någon timme mot Villa, gjorde två av målen men klev alltså av planen strax efter den andra baljan. Det kan bli tal om tre veckors frånvaro.

– Vi vet inte ännu om han har skadat knäsenan igen eller om det bara ärrvävnad. Om det endast är ärrvävnad så kan han vara tillbaka inom ett par dagar, men om har skadat knäsenan igen så är han borta i tre veckor, sade Arséne Wenger till Sky Sports efter matchen.

/
/
/
/
/