Stjärna förlängde med Gunners

Arsenal är överens med den franske landslagsmannen Abou Diaby om en kontraktsförlängning. Diaby har tidigare jämförts med en legend som Patrick Vieira.


Den franske mittfältaren Abou Diaby kom till Arsenal från Auxerre 2006. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

- Det är jättebra för mig och förhoppningsvis har jag några bra år framför mig här, säger 23-åringen.

Den långe Diaby har blivit allt bättre i Arsenal och har jämförts med Arsenal-legenden Patrick Vieira. Han har också spelat två landskamper för Frankrike.

- Abou är en mycket duktig spelare med en mycket stor närvaro på planen och han har potentialen att bli en mycket viktig del av Arsenal under många år framöver, kommenterar Arséne Wenger.

Det framgår inte i brittisk press hur långt kontraktet sträcker sig, inte mer än att det är ett långtidskontrakt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

1 timme sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

2 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

3 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.