Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chelsea lägger jättebud på Villa

- 01/01/2010, 13:12 -

Den brittiska tabloidpressen har inte tagit ledigt på nyårsdagen. Daily Mail hävdar nu att Chelsea är i kontakt med Valencia och ska erbjuda dem 40 miljoner pund för skyttekungen David Villa.

Didier Drogba saknas en tid då han ska vara med i det Afrikanska mästerskapet. Och även om den specielle målskytten Nicolas Anelka är på gång igen efter skada, han ska göra sin första träning i dag, vill Chelsea förstärka framåt.

Enligt Daily Mail, som hänvisar till tidningen The Express, är Chelsea i kontakt med Valencia för att försöka köpa loss skytteligaledaren David Villa. ”Blues” uppges vara redo att ge spanjorerna 40 miljoner pund för spelaren som i sin tur ska få över 10 miljoner pund om året i lön.

Chelseas ägare Roman Abramovich, som nyligen såg till att Londonklubben i princip är skuldfria, ska vara beredd att genomföra köpet. Även Manchester United och Real Madrid sägs vilja ha spanjoren, och det vill Abramovich förhindra.

Den 28-årige David Villa Sánchez har varit en pålitlig målskytt i Valencia och i det spanska landslaget sedan 2005 men har aldrig provat vingarna utomlands.