Chelsea lägger jättebud på Villa

Den brittiska tabloidpressen har inte tagit ledigt på nyårsdagen. Daily Mail hävdar nu att Chelsea är i kontakt med Valencia och ska erbjuda dem 40 miljoner pund för skyttekungen David Villa.


Didier Drogba saknas en tid då han ska vara med i det Afrikanska mästerskapet. Och även om den specielle målskytten Nicolas Anelka är på gång igen efter skada, han ska göra sin första träning i dag, vill Chelsea förstärka framåt.

Enligt Daily Mail, som hänvisar till tidningen The Express, är Chelsea i kontakt med Valencia för att försöka köpa loss skytteligaledaren David Villa. ”Blues” uppges vara redo att ge spanjorerna 40 miljoner pund för spelaren som i sin tur ska få över 10 miljoner pund om året i lön.

Chelseas ägare Roman Abramovich, som nyligen såg till att Londonklubben i princip är skuldfria, ska vara beredd att genomföra köpet. Även Manchester United och Real Madrid sägs vilja ha spanjoren, och det vill Abramovich förhindra.

Den 28-årige David Villa Sánchez har varit en pålitlig målskytt i Valencia och i det spanska landslaget sedan 2005 men har aldrig provat vingarna utomlands.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!