Redknapp förnekar mobbning

Roman Pavlyuchenko i succéklubben Tottenham sa på torsdagen att han var mobbad av tränaren. Nu är Harry Redknapp redo att sälja ryssen.


Den ryske anfallaren Roman Pavlyuchenko har fått ytterst sparsamt med speltid. I en intervju med rysk press sade han att han kände sig mobbad och förlöjligad av tränaren Harry Redknapp.

- Du kan inte ens föreställa er hur trött jag är på att sitta på bänken. Vill du höra ett skämt från London? Det lyder ”Harry Redknapp tar ut Roman Pavlyuchenko i startelvan”, sade anfallaren under gårdagen.

Det lär inte ha ökat hans chanser i succéklubben Tottenham. Och Redknapp biter tillbaka i dag.

- Om han vill flytta och någon vill komma och betala pengarna han är värd så kommer vi att fundera på det, säger Redknapp till brittiska BBC.

- Jag hade ett samtal med honom för ett par veckor sedan och han sa att han ville flytta.

Tränaren säger att den 28-årige ryssen är en duktig och talangfull spelare, men det är svårt att ändra ett vinnande lag.

- Han har haft otur. Jermain Defoe är i grym form, medan Robbie Keane och Peter Crouch har varit fantastiska. Vad kan jag göra? Vi ligger på fjärde plats och jag tar ut det lag jag anser vara det bästa, det är allt jag kan göra. Han måste fortsätta att jobba hårt och ta chansen när han får den.

Och om den påstådda mobbningen av Pavlyuchenko, som kom till klubben från Spartak Moskva sommaren 2008, fortsätter Redknapp:

- Det är alltid någon som har något att säga till pressen. Om spelare har ett problem ska de ta det med mig.

- Klubben går väldigt bra, vi är topp fyra, spelar en väldigt bra fotboll, vinner matcher snyggt och det har aldrig varit bättre här. Jag tillåter inte någon som vill springa och uttala sig i pressen att rubba det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!