Capello hotar med VM-uteslutning

- 18/11/2008, 14:50 -

Sju av hans elva favoriter har dragit sig ur truppen mot Tyskland.

Steven Gerrard, Frank Lampard och fem andra har dragit sig ur truppen mot Tyskland. Det har fått Fabio Capello att gå i taket. Nu slår han tillbaka mot spelarna som "skadar sig" så fort det blir dags för vänskapslandskamper.

– Om en spelare inte älskar att spela för England så borde han kanske stanna hemma. En spelare måste älska Englandströjan.

Mot Tyskland har Capello nu bara kvar David James, John Terry, Theo Walcott och Gareth Barry från sin senaste startelva. Nu hotar han med VM-uteslutning av de spelare som inte infinner sig på vänskapslandskamper.

– Om någon inte vill spela för England då betyder det att de inte älskar tröjan tillräckligt mycket, säger han på presskonferensen inför matchen.

Capello och England har den senaste veckan fått gå ännu en tuff match mot de inflytelserika klubbarna i Premier League. Men en stenhård Capello viker sig inte så lätt. Han tvingade en "skadad" Gerrard att resa hela vägen till London för att bevisa sin skada. Något som fått Liverpool och tränaren Rafa Benitez att rasa.

I morgon kväll tar Tyskland emot England på supermoderna Olympia-stadion i Berlin.

Skrivet av: