Tisdag 27 Sep
Stockholm

Svennis uttalanden sågas

Notts Countys Sven-Göran Eriksson har sagt att han kunnat bli svensk förbundskapten om han hade velat. Profilen Bo Petersson tror att svensken bara söker nytt jobb.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har gått ett par månader sedan Erik Hamrén tillsattes som ny svensk förbundskapten. Då går Notts Countys sportchef Sven-Göran Eriksson ut i en radiointervju och säger att han hade kunnat vara svensk förbundskapten om han bara hade velat.

- Det enda jag kan komma fram till är att, om det nu är så att det här i Notts County håller på att kapsejsa, att det är någon form av plats-annons, att "jag var aktuell för förbundskaptensjobbet men tackade nej" och att det ska stärka cv:et, säger Viasats fotbollsexpert Bo Petersson enligt Expressen.

Bo Petersson säger också att det borde finnas en tyst överenskommelse mellan alla inblandade att inte diskutera det mer.

”Svennis” säger samtidigt till BBC att klubben behöver investerare. De som anställde honom som sportchef är inte längre kvar och klubben ligger bara femma i den engelska fjärdedivisionen. Han känner sig lite lurad över uteblivna investeringar och vill inte längre tala om att nå Premier League på bara fem år.

- När jag och andra människor skrev på trodde vi verkligen att allt som sades var sant men uppenbarligen var det inte det. Självklart känner jag mig sviken, men man måste försöka att hitta andra, pålitliga människor, säger han till BBC.

Dave Parkinson som är sportredaktör på Nottingham Evening Post säger att han kommer att vara förvånad om svensken är kvar i slutet av säsongen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.