Tisdag 27 Sep
Stockholm

Kritisk månad för Mancini

Hur kommer Manchester City att gå denna säsong? Nye tränaren Roberto Mancini tror att januari månad kommer att bli mycket viktig för utgången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fisk, fågel eller mittemellan? Manchester City går bra med nye tränaren Roberto Mancini, men det är långt kvar på säsongen. Januari månad blir viktig för Mancini och kompani.

City vann mot Middlesbrough i FA-cupen och ställs snart mot Manchester United i Ligacupen. Ett United som förhoppningsvis kommit över senaste förlusten mot Leeds i FA-cupen. Nu börjar allvaret...

- Det är viktigt att vi klarar oss igenom den här månaden. Om vi gör det så ser framtiden ljus ut eftersom vi kommer att få tillbaka våra skadade spelare, säger Mancini enligt nyhetsbyrån Ananova.

- Förhoppnings kommer vi att ta chansen att nå tillbaka till en topp fyra-placering, men det beror på hur det går i januari.

City saknar just nu Kolo Toure och Emmanuel Adebayor som deltar i det Afrikanska mästerskapet. Sedan har man  Shaun Wright-Phillips, Nedum Onuoha, Wayne Bridge och Joleon Lescott skadade.

I morgon möter man United och sedan väntar ligamatcher mot Blackburn hemma och Everton borta. De andra ligamatcherna under januari är mot Stoke och Portsmouth.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.