Konkurs hotar Notts County och Svennis

Notts County får på grund av obetalade skatteskulder inte värva några spelare. Klubben riskerar i värsta fall konkurs och då är det tack och adjö för Sven-Göran Eriksson och Tord Grip.


League Two-klubben Notts County beläggs med värvningsembargo på grund av sina obetalade skatteskulder. Det hotar hela klubbens existens. Är det inte löst den sista januari försvinner chefsscouten Tord Grip.

- Det handlar ju om vår existens, inte bara mitt jobb. Självklart går det inte att vara kvar om skatten inte betalas. Då får ju inte själva klubben fortsätta. Men jag lämnar inte laget om det här löser sig, säger Grip till Fotbollskanalen.

Det är andra gången klubben drabbas, samma sak hände för tre månader sedan. Då löste de tidigare ägarna Munto Finance en miljonskuld.

Fixar det sig inte denna gång är Tord Grip beredd att hoppa av och flytta hem igen. Samma sak gäller, enligt Grip, även Sven-Göran Eriksson.

- Ja, ja, absolut, kommenterar han.

En som är lugnare är Notts Countys ordförande Peter Trembling.

- Vi skulle oroa oss om vi inte visste att pengar är på väg in. Men ekonomin är i ordning långt innan tidsfristen tar slut, säger Trembling till Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!