Sir Alex stängs av två matcher

Får dessutom böta 118 000 kronor för att han skällt ut domaren.


Manchester United lojale tränare Sir Alex Ferguson stängs av i två matcher. Skotten får straffet för att han skällt ut domaren i samband med Uniteds match mot Hull den 1 november. Ferguson fick hållas tillbaka av Unitedkaptenen Gary Neville efter att domaren lät en attack mot Michael Carrick passera utan att dra fram det gula kortet. Det är inte första gången Ferguson drar fram den ökända hårtorken. Flertalet spelare har genom åren fått uppleva skottens temperament.

Avstängningen träder i kraft den 2 december, vilket innebär att Ferguson får se ligacupmatchen mot Blackburn den 3 december och mötet mot Sunderland i Premier league den 6 december från läktaren.

Se när Ferguson nästan fick hjärtattack

Skrivet av:

Senaste nytt

Handbollslegendaren Per Carlén sjuk i cancer: "Haft en fot i graven"

1 timme sedan

Sagströms succé – i delad ledning i Thailand

1 timme sedan
Madelene Sagström slår inte av på takten i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Den inledande 67-rundan följdes av 67 även på den andra – och nu är den svenska golfaren i delad ledning inför helgen.

Hanna Friberg svarar äntligen på den vanligaste frågan hon får

2 timmar sedan
Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, delar med sig om frågan hon får nästan varje dag om loppet.

Stark seger för Färjestad mot Växjö

2 timmar sedan
Två topplag möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Färjestad, som besegrade Växjö borta med 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0) efter straffar i den tidiga seriefinalen.

Frölunda segrade mot Rögle i förlängningen

2 timmar sedan
Det blev en riktigt spännande match när Rögle mötte Frölunda i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 1-0). Malte Strömwall blev matchhjälte för Frölunda med sitt mål med bara 17 sekunder kvar i förlängningen.

Timrå vann uddamålsseger mot HV 71

2 timmar sedan
Det blev uddamålsseger för bortalaget Timrå i matchen mot HV 71 i Husqvarna Garden. Laget vann torsdagens match i SHL med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).