Tisdag 27 Sep
Stockholm

Inter inledde året med seger

1 av 2
2 av 2

Inter håller undan i toppen av Serie A efter 1-0 mot Chievo på onsdagen. Nye Goran Pandev var nära att avgöra i sin första match, men Mario Balotelli fick målet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inter gjorde det man skulle på onsdagen då ligan startade upp igen efter juluppehållet. Anfallaren Goran Pandev, ny från Lazio, var nära att sätta målet då han slog in en retur redan efter 12 minuter, men en repris visade att 19-årige Mario Balotellis boll, i sin tur på en egen retur, var inne.

- Jag tycker inte att det var mitt snyggaste mål, det var det mot Rubin Kazan, men dagens mål var mycket viktigt, säger den unge anfallaren till klubbens hemsida.

- Vi gjorde mycket bra ifrån oss, det var en kämpaseger och mina lagkamrater gjorde mycket bra ifrån sig.

Inte ens Samuel Eto'o saknades i dag om man får tro Balotelli.

- Det här är Inte, inte en enmansshow. Vem som än spelar är bra, säger han.

Precis innan segermålet ville Chievo ha en straff sedan Sergio Pellissier åkt i backen i kamp med Ivan Cordoba, men domaren friade. Det öppnade för segermålet.

Pandev slet och skötte sig bra och var alltså inblandad i segermålet. Han byttes ut när det var runt 20 minuter kvar av matchen. Även österrikaren Marko Arnautovic debuterade när han bytte av Balotelli i slutminuterna.

Den franske veteranen Patrick Vieira fick också speltid i vad som kan ha varit hans sista match i klubben. Han är nämligen högaktuell för Manchester City.

De regerande mästarna ligger just nu hela elva poäng före andraplacerade Milan som i kväll möter Genoa på hemmaplan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.